Etapa 2 París-Niça: De Kleijn ho aconsegueix

De Kleijn s'endú la 2a etapa. Foto: París-Niça
De Kleijn s’endú la 2a etapa. Foto: París-Niça

Arvid de Kleijn (Tudor) ha sigut el guanyador de la 2a etapa de la París-Niça (2.UWT). El neerlandès ha aconseguit el seu primer triomf de l’any després de fer segon en quatre jornades. L’esprintador ha batut en la volata final del pilot a Laurence Pithie (Groupama), nou líder de la volta francesa, i Dylan Groenewegen (Jayco). El català Marc Soler (UAE) ha finalitzat 119è.

L’etapa ha presentat un recorregut de 179 km, amb sortida des de Thoiry i arribada a Montargis. Els ciclistes han ascendit les pujades de Côte des Mesnuls (3a, 1,2 km al 5%) i Côte de Villeconin (3a, 800 m al 7%), ambdues molt allunyades de la meta.

La victòria s’ha disputat a l’esprint final del gran grup, en el qual el més ràpid ha estat el neerlandès de Tudor, superant al neozelandès de Groupama i al seu compatriota del Jayco. Per la seva banda, el català de l’UAE ha finalitzat en 119a posició. Amb aquest resultat, Pithie és el nou líder de la cursa francesa, amb el mateix temps que Mads Pedersen (Lidl) i Olav Kooij (Visma) i avantatja en 10 segons a una gran part dels participants.

Perfil Etapa 2. Font: París-Niça
Perfil Etapa 2. Font: París-Niça